Dedicated transport

Het verzorgen van dedicated transport. Al jaren lang hét specialisme van J & R Trucking. Uw goederen in onze vakkundig vertrouwde handen.

Bij dedicated transport zetten we een voertuig exclusief in voor een opdracht of voor een specifieke opdrachtgever. Het voertuig staat geheel ter beschikking van de opdrachtgever. Daardoor vindt er geen combinatie plaats met andere opdrachten en de laadruimte wordt niet gedeeld met zendingen van andere partijen.

Al jaren heeft J & R Trucking, als betrouwbare en flexibele transportpartner, langdurige en intensieve samenwerkingen met diverse opdrachtgevers. Een ware partnership. Heeft u last van een piek periode in uw transportbehoefte of wilt u voor langere tijd een vrachtwagen met chauffeur inhuren? Kies voor J & R en ervaar eens onze klantgerichte service!

Met een van onze vrachtwagens uit ons jonge, moderne wagenpark en een uitstekend opgeleide chauffeur voeren wij onder uw regie de transportopdrachten uit. De chauffeurs zijn in bezit van ADR certificaat stukgoed en de wagens zijn met een GPS volgsysteem uitgerust, zodat u zelf op afstand uw belangrijke goederen kunt blijven volgen. Ideaal!

Luchtvracht transport

Om de kans op terrorisme in de logistieke luchtvrachtketen zo klein mogelijk te maken, heeft de Europese Commissie wet- en regelgeving opgesteld voor het bedrijfsleven in de Europese lidstaten. Anderzijds is het voor bedrijven van cruciaal belang dat er geen vertragingen in de internationale goederenstroom optreden, welke onder andere veroorzaakt kunnen worden door de verscherpte controles en procedures rondom deze goederenstromen.

Kies ook daarom voor J & R Trucking! De chauffeurs van J & R Trucking hebben alle de training medewerker luchtvracht gevolgd, zijn in het bezit van een verklaring omtrent het gedrag en op de hoogte van alle belangrijke procedures omtrent veilige luchtvracht. J & R Trucking is daardoor inzetbaar als veilige “vaste” vervoerder van export luchtvracht in opdracht van een Bekende Afzender, Erkende Luchtvracht Agent of luchtvaartmaatschappij.

LZV – Langere en Zwaardere Voertuigcombinaties

Efficiënter transport over de weg. Een van de vele voordelen van het rijden met langere en zwaardere voertuigcombinaties. Kortweg LZV. Dankzij het grotere laadvermogen kunnen met minder ritten eenzelfde hoeveelheid goederen vervoerd worden. Zo kunnen 2 LZV’s dezelfde lading vervoeren als 3 gewone vrachtwagens. Als we het aantal ritten met vrachtwagens kunnen terugdringen, betekend dit ook een daling van het aantal afgelegde kilometers met gunstige gevolgen voor het milieu en minder drukke wegen.

Ook met de inzet van LZV’s kan J & R u ondersteunen! Onze gehele moderne euro 6 vloot is speciaal gekeurd en voorzien van een vergunning voor het gebruik als LZV. Daarnaast heeft een deel van onze chauffeurs een speciale opleiding gevolgd voor het rijden met een LZV combinatie.

Kies samen met J & R ook voor duurzaam en flexibel! Met een van onze modernste vrachtwagens in LZV uitvoering bent u pas echt op de juiste weg.

High value transport

In toenemende mate zien we, vanwege diverse redenen, een steeds groter wordende aandacht voor veiligheid. Het gaat dan bijvoorbeeld om diefstal van een waardevolle lading of onzorgvuldige behandeling hiervan. Zodra een wagen het warehouse verlaat, heeft de logistiek dienstverlener of verlader geen zicht meer op de lading en de chauffeur. Dit is het zwakste deel van de supply chain keten.

Belangrijke redenen voor opdrachtgevers om steeds hogere eisen te stellen aan de veiligheid van goederen gedurende het transport. Ook voor dit type transport staat J & R Trucking als een betrouwbare partner naast u. Daarom voldoen al onze vrachtwagens aan de strenge TAPA tsr level 1 eisen. De hoogste norm op het gebied van vracht-security. Daarmee zijn wij een uitermate geschikte partner voor het vervoer van high value goederen. Voor dit type transport volgen onze chauffeurs extra trainingen en beschikken ze over de juiste documenten en vaardigheden.

Sneltransport

Vandaag laden en direct de weg op. Met een bestelbus of met een trailer. J & R is grenzeloos. Nederland, Benelux of internationaal, zonder omwegen direct met uw belangrijke zending, veilig en snel, naar de bestemming. Waar deze bestemming ook ligt.

Ook uw ADR of high value zendingen, welke direct naar uw belangrijke klant moeten, kunnen door J & R verantwoord snel vervoerd worden.

Nacht transport

24uurs economie. We kunnen er niet meer omheen. Meer en meer worden goederen ‘s nachts gedistribueerd of uitgewisseld tussen depots. En niet zonder reden. Vanwege de rust op de wegen wordt hiermee het transport minder tijdrovend en betrouwbaarder.

Naast de dagdistributie is J & R Trucking ook de juiste partner voor het verzorgen van deze nachtdistributie en/of nachtlijndiensten. Speciaal voor onze 24/7 service voldoen meerdere vrachtwagens van J & R aan de Quiet truck eisen. Dat betekent dat we 24 uur per dag toegang hebben tot de stedelijk gebieden. Daarmee zijn wij de ideale partner om mee samen te werken, toch?

J&R Trucking